HISTORISCHE AUDIOTOUR

Southwick House “Levende Geschiedenis” biedt u een indrukwekkende audiotour waarin de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog van Bodegraven en omgeving tot leven komt.
Tijdens de rit in een historisch militair voertuig, de Willys Jeep uit 1942 of de Dodge WC52 uit 1943, wordt u langs diverse “herkenningspunten” gereden die een belangrijk verhaal vertellen over deze omgeving ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en Bevrijding.

Persoonlijke aandacht in de vorm van een unieke audiopresentatie waarbij u per deelnemer een koptelefoon ter beschikking krijgt zodat u niets hoeft te missen van de bijzondere verhalen.

TIJDEN
De tour duurt ongeveer 1 dagdeel (ochtend 10.00 – 12.30 uur / middag 13.30 – 16.00 uur).
Het tourseizoen 2022 omvat de maanden mei t/m oktober 2022, de vrijdagen en zaterdagen, mits de weersomstandigheden dit toelaten. Er wordt uitsluitend op afspraak gereden.

PRIJZEN 2022
Jeep max.3 personen € 125,= per tour;
Dodge max.7 personen € 250,= per tour.

AFSPRAAK MAKEN / BOEKEN
Gebruik hiervoor het contactformulier op de website of stuur een mailtje naar info@marcelmeijer.com Bellen kan natuurlijk ook op 0653434422

Wilt u bij uw boeking aangeven welke dag en dagdeel uw voorkeur heeft en met hoeveel personen u de tour wilt rijden? De afspraak geldt pas na schriftelijke bevestiging hiervan door Southwick House “Levende Geschiedenis”.

ALGEMEEN
* er kunnen max. 3 personen plaatsnemen in de Jeep en max. 7 personen in de Dodge;
* bij de tour kunt u cash afrekenen. Ook is er een mogelijk om te pinnen;
* het is niet mogelijk om de voertuigen zelf te besturen;
* het kan voorkomen dat de weersomstandigheden dermate slecht zijn dat de tour op de afgesproken datum geen doorgang kan vinden. Wij zullen dan in overleg met u naar een passende oplossing zoeken.

FOOD
Wat dacht u van het idee om de tour ‘in style’ af te sluiten met een ‘Soldaten Lunch’ en/of ‘Soldaten Diner’? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!